Solicita más información

Tu solicitud se ha enviado correctamente, contactaremos contigo en la mayor brevedad posible. Gracias
Vaya, ha ocurrido un error y tu solicitud no se ha podido enviar correctamente, inténtalo de nuevo más tarde. Gracias

Esdeveniments d'empresa

Cerques un espai polivalent per als teus esdeveniments d'empresa?

A Baccum disposem d'una sala gran i versàtil per a les teves presentacions, reunions de feina, xerrades o seminaris. A més, tindràs accés a un complet equip tècnic audiovisual, amb un televisor de 75” i connexió d'alta velocitat, que contribuiran eficaçment a fer que el teu esdeveniment sigui productiu i exitós.

Si necessites organitzar un menjar o sopar privat, la nostra sala té capacitat per a acollir fins a 32 comensals. També disposem d'una cuina amb equipament professional. Pots portar el teu propi xef o contactar amb nosaltres i t'ajudem a preparar tots els detalls segons els teus gustos i preferències.

RESERVA ARA

No et quedis sense reserva per al teu sopar d'empresa de Nadal!

Ara és el moment de fer la teva reserva per al sopar de Nadal de la teva empresa. Digues-nos quin tipus de menú prefereixes i nosaltres ens encarregarem d'organitzar-lo a la teva mida, amb xef, equip de cuina i cambrers inclosos, perquè només hagis d'ocupar-te d'asseure't a la taula. 

Un sitio ideal para celebrar la cena de empresa de Navidad. Acogedor, íntimo y bien equipado. Repetiremos seguro en más ocasiones.

Paula Jané, CEO

Nos ha encantado la Sala Baccum, lo hemos alquilado para reuniones de trabajo porque es un espacio mucho más atractivo que otras salas de eventos, además puedes organizar la comida sin salir del local y aprovechar mucho más el tiempo

Daniel Martín, Responsable de ventas

He alquilado la Sala Baccum un fin de semana para un curso de cata de vino, me han proporcionado todo lo necesario, solo me he preocupado de traer el vino. ¡Todo el mundo ha quedado encantado!

Pasqual Garcia, Sommelier

Miquel Ribes

10 de 10. Vam fer un esdeveniment amb sopar i maridatge a la nit i tot espectacular. El lloc, el menjar, la professionalitat i bon fer del propietari, tot perfecte 100% recomanable! Tornarem!!

Ressenya via Google Maps

Joan Romani

El lloc esplèndid per a fer un esdeveniment privat. Les instal·lacions estan noves i perfecte estat. Nosaltres gaudim molt del sopar i l'ambient.

Ressenya via Google Maps

Emma Castello

Preciós! Un lloc molt bonic, amb molt de gust, tot nou i molt ben comunicat.

Ressenya via Google Maps