Solicita más información

Tu solicitud se ha enviado correctamente, contactaremos contigo en la mayor brevedad posible. Gracias
Vaya, ha ocurrido un error y tu solicitud no se ha podido enviar correctamente, inténtalo de nuevo más tarde. Gracias

Un espai polivalent

Descobreix Baccum, una sala adaptada a qualsevol tipus d'esdeveniment que vulguis organitzar, un espai gastronòmic ideal per a sopars de grup amb xef privat, una barbacoa amb amics veient un partit, tastos de vi, banquets de noces íntimes, presentacions o esdeveniments d'empresa, kitchen studio per a rodatges… Un espai a la mida de les teves necessitats!

  • Local de més de 100 m², amb saló de més de 50 m²

  • Fins a 32 comensals asseguts

  • Totalment equipat per a celebracions, reunions…

  • Ideal per a esdeveniments gastronòmics

  • Cuina professional amb barbacoa

  • Ben comunicat, molt prop del Camp Nou

RESERVA Ara

El nostre establiment compta amb més de 100 m², la meitat d'ells ocupats per la sala principal, equipada amb dues grans taules de cristall proveïdes de rodes, perquè puguis organitzar l'espai com més et convingui.

 Les seves dues taules independents ofereixen lloc per a 16 comensals per taula (un total de 32 llocs) i, ajuntant-les, s'obté una gran taula única per a màxim 20 comensals. També disposa d'un coqueto espai de chill out amb sofàs, un complet equip de Hi-Fi i vídeo, inclòs un mirall televisor de 75”, i una zona de guarda-roba.

Un altre punt fort de Sala Baccum és la cuina, amb equipament professional d'alta gamma, en la qual no falta la barbacoa i el tirador de cervesa, així com un petit espai de magatzem. I per a completar, dos banys, un d'ells adaptat.

Et convidem a consultar la nostra llista d'equipament complet i veuràs que no falta ni un detall!